Wat beweegt jongeren?

Kun jij je voorstellen hoe je over tien of zelfs twintig jaar beweegt? Hoe ziet de provincie Groningen er dan uit? Ga je nog met de fiets naar school/werk of naar je sportclub? Laad je jouw telefoon al fietsend op en haal je bestelde pakketjes op bij de campus? De provincie Groningen gaat een nieuw mobiliteitsbeleid maken en wil de ideeën horen van kinderen en jongeren!

Praat en denk mee. Hiermee heb je invloed op het beleid en leer je hoe het werkt om beleid te maken: van analysefase, naar plannen maken, naar uitvoering. Je hoeft niet veel te weten van mobiliteit. We willen juist graag dat je meedenkt vanuit je eigen ervaringen en ideeën. Jouw enthousiasme is voldoende. Meteen meedoen? Dat kan! De snelste manier is een korte enquête invullen.

 

Doe ook mee en geef je mening

 

 

 

 

Jeugd tot 12 jaar

Op een aantal basisscholen bouwen kinderen bouwen hun dorp of wijk van de toekomst bij de bouwkeet van SKKEK. Dit doen ze op een grote plaat waar de stad Groningen en een aantal omliggende dorpen zijn afgebeeld met natuur.

Bekijk de impressie

Jongeren 12 - 17 jaar 

In een aantal klassen op middelbare scholen gaan we met jongeren in gesprek. Dit doen we op een school in de stad en op het platteland. Wil je dat jouw klas ook meedoet? Laat het ons weten.

Stuur een mail 

Jongeren 18 - 27 jaar

Zodra het coronoproof kan, organiseren we een dropping. Hou de website in de gaten wanneer deze gepland wordt. Tussen december en maart plannen we een vervolg op deze dropping. Waaronder een gesprek met de gedeputeerde van de provincie. 

Meld je aan